Нотингам Форест иска турски бранител
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В информацията се твърди, че от Форест могат да извадят 17 милиона паунда за правата на турчина. "Бергамаските" биха склонили да преговарят, а и самият Демирал би желал да смени обстановката. Информацията е също така, че проявява интерес да се пробва в английската Висша лига.

“Дейли Мейл” информира, че Нотингам Форест проявява интерес към бранителя на Аталанта Мерих Демирал и в скоро време ще отправи предложение за услугите му. От двукратните шампиони на Европа усилено работят върху оздравяването на дефанзивната си линия и за целта е набелязан 25-годишния турчин.

В информацията се твърди, че от Форест могат да извадят 17 милиона паунда за правата на турчина. “Бергамаските” биха склонили да преговарят, а и самият Демирал би желал да смени обстановката. Информацията е също така, че проявява интерес да се пробва в английската Висша лига.

Единствената пречка пред осъществяването на трансфера все пак може да се окаже желанието на играча. Той иска да премине на “Острова”, но предпочитанието му е да отиде в тим с доста по-високи амбиции от тези на Нотингам и затова от “Сити Граунд” ще трябва да се постараят много повече, за да успеят да убедят защитника да приеме офертата им.