Роден национал отхвърли солидна оферта от ОАЕ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Само преди броени дни бившият полузащитник на ЦСКА - София разтрогна контракта си с белгийския Льовен като в момента е свободен агент.

Родният национален състезател Кристиян Малинов е отхвърлил много солидна във финансово отношение оферта от клуб в Обединените Арабски Емирства. Като причина се посочва, че половинката му не желаела да живее в арабската държава. Само преди броени дни бившият полузащитник на ЦСКА – София разтрогна контракта си с белгийския Льовен като в момента е свободен агент.

От така създалата се ситуация са на път да се възползват от Лудогорец и ЦСКА 1948, които са свързали контакт с играча. Шампионите имат четирима футболисти за две места в средата на терена в ролята на дефанзивни полузащитници. Несменяемият титуляр №1 е полякът Якуб Пьотровски, обаче за позицията до него все още няма категоричен избор. Клод Гонсалвеш не оставя добри отзиви с играта си от началото на сезона, но пък набира скорост завърналият се от Спартак (Варна) Иван Йорданов. В същото време разградчани имат надежди да продадат Шоу преди края на трансферния прозорец.