Нотингам Форест изкова с човек по-малко точката срещу Брентфорд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Гостите останаха с човек повече в 57-ата минута след червен картон на Муса Ниакате и само минути по-късно поведоха в резултата с гол на Кристиан Ньоргор. Форест успя да изравни в 65-ата минута след попадение на Николас Домингес.

Нотингам Форест и Брентфорд завършиха наравно, 1:1, в мач от седмия кръг на Висшата лига. Гостите останаха с човек повече в 57-ата минута след червен картон на Муса Ниакате и само минути по-късно поведоха в резултата с гол на Кристиан Ньоргор. Форест успя да изравни в 65-ата минута след попадение на Николас Домингес.

Отборът на Стив Купър поведе 8-ата минута след точно изпълнение на Тайо Ауони. Голът бе отменен след намесата на ВАР заради засада. 15 минути по-късно Антъни Еланга се озова на добра позиция в наказателното поле, но изстрелът му мина встрани от десния страничен стълб. Във втората минута на добавеното време Виталий Янел отправи точен удар към левия ъгъл на вратата на Мат Търнър, но стражът на домакините се справи.

В 57-ата минута Муса Ниакате остави Форест с човек по-малко на терена, след като получи втория си жълт картон в мача. От последвалото статично положение Матиас Йенсен намери Кристиан Ньоргор, чийто изстрел в левия ъгъл на вратата се оказа неспасяем за Търнър. Голът бе проверен с ВАР, но в крайна сметка бе зачетен.

Въпреки че отборът на Стив Купър бе с човек по-малко, Нотингам стигна до изравнителен гол. Николас Домингес стреля с глава, а ударът му попадна под напречната греда. Три минути преди изтичането на редовното време на срещата, Нийл Мопе стреля от границата на наказателното поле, но ударът му не затрудни вратаря на домакините.

В осмата минута на добавеното време удар на Майкъл Олакигбе бе изчистен от голлинията от Мурийо. В 102-ата минута Уили Боли се намеси по страхотен начин, за да блокира изстрел на Мопе.

В следващия кръг Нотингам Форест гостува на Кристал Палас, докато Брентфорд ще пътува до Манчестър за мач с Юнайтед.