Нотингам Форест се насочва към вратар на Арсенал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мат Търнър може да напусне северен Лондон

Американският национал Мат Търнър се доближава до изхода на “Емирейтс”, твърди Фабрицио Романо. Според журналиста Нотингам Форест проявява интерес към Търнър и смята да изпрати официална оферта за него в следващите дни.

Причината Арсенал да търси нов клуб на Търнър е стражът на Брентфорд Давид Рая. От няколко дни се спекулира, че испанецът иска да напусне тима на “пчеличките” и да заиграе в Арсенал. Той дори отказа предложение от Байерн Мюнхен, които искаха го гласяха за наследника на Мануел Нойер.

Интересът на Форест към Търнър пък е от скоро време. В началото на трансферния прозорец борещия се за оцеляването си във Висшата лига отбор през миналия сезон, водеше усилени разговори с Манчестър Юнайтед за юношата на тима Дийн Хендерсън. “Червените дяволи” обаче отлагаха дълго сделката с Форест, защото искаха да са сигурни, че трансферът на Андре Онана от Интер ще бъде успешен. Изглежда обаче Юнайтед са се забавили твърде много в решението си, което най-вероятно ще доведе до трансфер на Мат Търнър в Нотингам Форест.