Решено! Никола Илиев се връща в България и облича екипа на ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Талантът на Интер е готов да се докаже в професионалния футбол

Националът на България Никола Илиев ще премине в ЦСКА 1948, съобщава БНТ. Талантът в момента играе за примаверата на Интер, но в миланския гранд са преценили, че трансфер под наем ще бъде най-доброто решение за бъдещето на полузащитника.

През миналия сезон Илиев се доказа пред скаутите на “нерадзурите” като помогна на младежкия тим да спечели Купата на Италия. Тогава “нерадзурите” се наложиха с 2:1 на друг италиански гранд със силна школа – Рома.

Освен в Интер, юношата на Ботев Пловдив вече успя да се докаже и в националния отбор на България. Той е използван често от националния селекционер Младен Кръстаич, който му има пълно доверие и вижда в него гръбнакът на нашия национален отбор в следващите години.

Единственото, което липсва на Илиев е опит в професионалния футбол. Той може да получи това в тима на ЦСКА 1948, които си изградиха репутацията на отбор, който знае как да работи с млади таланти. “Червените” помогнаха на играчи като Георги Русев да се докажат в родния елит и да се превърнат в звезди на националния отбор.