Тотнъм обмисля да привлече белгиец от Атлетико
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Караско може да направи дебюта си във Висшата лига

Белгийският футболист Яник Караско може да направи трансферен ход и да се присъедини към Тотнъм. Тази новина създава огромен интерес и ентусиазъм сред футболните фенове, особена на тези на Тотнъм, които се надяват на още подобрения преди новия сезон, които да увеличат  шансовете им за класиране в топ 4.

Караско, който можа да играе както крило, така и като халфбек е известен със своята бързина, технически умения и способността си да създава опасни атаки. Той е един от водещите белгийски футболисти и има доста успешни години в световния футбол зад гърба си.

Трансферът на Караско към Тотнъм е голяма добавка към отбора, който търси опитни и талантливи играчи, които да усилят състава и да подобрят перформанса на отбора.

Въпреки че все още няма официални потвърждения от страна на клуба или самия играч, спекулациите продължават да се разпространяват. Феновете на Тотнъм с нетърпение очакват развитието на тази трансферна сага и се надяват, че Караско ще се присъедини скоро към клуба им и ще допринесе за успехите на тима през следващия сезон.