Левски не се е отказал от национал на Барбадос
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" ще водят битка докрай за млад нападател

Столичния Левски не е прекратил интереса си към футболиста на грузинския Дила Гори – Тиери Гейл. Преди месец “сините” изпратиха оферта за Гейл на стойност малко над 1 милион лева, но тя бе отхвърлена. Сега обаче те продадоха Ноа Сонко Сундберг на Лудогорец и получиха нужните финанси да направят по-висока оферта.

Левски обаче не е единствения тим, който следи Гейл. Преди седмици Апоел (Йерусалим) бе близо до неговото приличане, но трансферът му пропадна. В момента полския Ракув (Ченстохова) пък напира за барбадосеца, което може да представлява проблем за Левски, тъй като може да се стигне до наддаване, което значително да повиши цената на Гейл. Това не е в интерес за “сините”, тъй като те трябва да пестят финансите си, тъй като все още имат задължения към НАП, които трябва да погасят.

Друг проблем за Левски е, че Дила Гори не иска да се разделя с играча си преди да приключи участието си в квалификациите за Лигата на конференциите. Грузинците вчера отстраниха Ворскла (Полтава) с общ резултат 4:3 и сега им предстои участие в третия квалификационен кръг. Това допълнително ще забави трансфера, но за момента “сините” не са притеснени от този факт.