Нов Бонус Код от Бетано.бг
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Eто и как можете да го използвате

Онлайн букмейкърът Бетано продължава да радва своите нови клиенти с отлични възможности за печалби и предложения на своята платформа. Сега всеки потребител може да се възползва от своя Betano BG бонус код, с който да увеличи средствата си в своя акаунт за нови залози.

Взимането на бонуса в Бетано.бг става много лесно, а възможностите за използването му са безброй много. Отличен шанс за печалба например дава предстоящия сблъсък между Сенегал и Кабо Вердер в Купата на африканските нации. 1/8-финалната фаза среща двете страни една срещу друга, а фаворитът изглежда ясен. Но само на пръв поглед.

Сенегал влиза в срещата след само една победа и две равенства в своята група и с пет точки се класира напред в турнира. Тези резултати обаче дойдоха срещи отбори като Зимбабве (1:0) , Гвинея и Малави (по 0:0). Кабо Верде от своя страна събра по-малко точки в групите, след като завърши с 4 пункта, но за сметка на това победи Етиопия с 0:1, удържа равен 1:1 с една от силите на турнира – Камерун и допусна единственото си поражение от Буркина Фасо с 0:1. Играта им също показа много атакуващ стил без притеснение от съперника – нещо, което днес ще им бъде много полезно.

Часове преди двубоя Betano дава преднина за Сенегал с коефициент от 1.65, докато успех за Кабо Верде е с изкушаващата ставка от 7.20. Равният пък е оценен на 3.25. Дори двоен шанс за Х/2 в редовното време ще умножи всеки залог 2.27 пъти. Ако искате да се възползвате от още отлични бонуси и страхотни коефициенти, можете да направите своята Бетано.бг регистрация и влезте в играта!