Новата звезда на efbet Лига: Благодаря на Берое, скоро ще се видим!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Много съм доволен, че идвам в Берое", заяви Себастиян Вия в специално обръщение към феновете на заралии

Новото звездно попълнение на Берое – Себастиян Вия, направи специално обръщение, след като стана ясно, че ще продължи кариерата си в клуба от Стара Загора. Бившият футболист на Бока Хуниорс благодари на Берое за предоставената възможност да се завърне в професионалния футбол и обеща, че ще даде най-доброто от себе си за клуба.

“Здравейте, аз съм Себастиян Вия. Искам да благодаря на Берое за възможността. Много съм доволен, че идвам в този клуб. Ще дам най-доброто от себе си, за да постигнем много неща заедно. Поздрави на всички, много скоро ще се видим”, каза колумбийският футболист.

Себастиян Вия може би е най-голямото име, което идва в efbet Лига в последните години. Футболистът е оценен на 6 млн. евро от transfermarkt преди месеци. Той е звезда на Бока Хуниорс в последните години и е спечелил 7 трофея с клуба. Но от юни тази година Бока Хуниорс извади Вия от състава си, след като футболистът получи присъда две години условно от аржентинското правосъдие за физическо и сексуално насилие срещу приятелката му Даниела Кортес.