Новият автобус на ЦСКА “акостира” на “Армията” (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Возилото "дебютира" за армейците в четвъртък, когато е двубоят с Йънг Бойс в Лига Европа

От ЦСКА се похвалиха, че новият автобус на отбора вече е “акостирал” на „Армията“.

Модерното возило ще бъде използвано за първи път от „червените“ в идния четвъртък, когато е двубоят на тима с Йънг Бойс в Лига Европа. “Армейците” планираха “дебюта” на автобуса да бъде във вечното дерби с Левски, но срещата бе отложена от БФС.

Ето какво написаха „армейците“ на официалната си страница:

“Армейци,

Футболистите на ЦСКА ще се радват на комфорта на модерен и луксозен клубен автобус. Той е дело на китайския концерн Yutong, който занапред ще бъде официален превозвач на червените.

Най-големият производител на автобуси в света е избрал за 31-кратните шампиони на България модел, определен за номер 1 в своя клас за миналата година на най-престижното изложение “BusWorld” в Брюксел.

Автобусът акостира тази сутрин на централната алея на стадион „Българска армия“. Визията му е издържана в традиционните клубни цветове, а оригиналната идея акцентира върху армейските ценности, на които се крепи величието и славата на ЦСКА.

Разбира се, сред основните мотиви са законно притежаваната и отвоювана клубна емблема, както и слоганът “Няма бъдеще без история”. Впечатляващото возило беше готово да „дебютира“ за вечното дерби в събота, но след отлагането на мача от страна на БФС, футболистите и спортно-техническият щаб на ЦСКА ще могат да му се насладят в предстоящото домакинство от Лига Европа срещу швейцарския Йънг Бойс.”