Новият защитник в Лудогорец: Идвам в клуб, който е известен навсякъде
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трансферът в Лудогорец е голяма стъпка напред в кариерата ми", казва Сон

Лудогорец официално представи второто си ново попълнение за това лято – бранителят Франциско Хавиер Идалго Гомес или известен като Сон. Българският шампион финализира преговорите с Леванте и 29-годишният бранител ще облече “зеления” екип през новия сезон.

Футболистът ще бъде официално представен пред медиите в близките дни. Опитният бранител направи първи коментар като играч на Лудогорец, заявявайки, че прави крачка напред в кариерата си.

“Трансферът в Лудогорец е голяма стъпка напред в кариерата ми. Щастлив съм, че ще играя в Европа. Идвам в тим, който е известен навсякъде и в който играят хора, които познавам”, заяви защитникът.

Сон е второто ново попълнение на “орлите” това лято. Преди него шампионите привлякоха Марсел Хайстер от унгарския МОЛ Фехервар.

Франциско Хавиер Идалго Гомесе записал 91 мача в изминалите три кампании като играч на Леванте. Той бе сред ключовите играчи за тима от Валенсия, като остави добри впечатления с изявите си дори и в испанската елитна дивизия. Несъмнено Сон е доста добър трансфер за отбора на Лудогорец.