Ново 20: ПСЖ със сериозен интерес към Хари Кейн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Насер Ал Хелайфи дори се е срещал с Даниел Леви в Лондон

От “RMC” информират, че Насер Ал Хелайфи е бил в Лондон през последните дни, за да се срещне с президентът на Тотнъм Хотспър – Даниел Леви. Според изнесената информация от радиото, босът на “шпорите” е позитивно настроен от факта, че арабския принц е готов да плати 100 милиона евро за услугите на голаджията Хари Кейн, като се уточнява изрично, че това е минимума срещу която сума би се седнало за разговори.

Не се знае дали преди да се срещнат Ал Хелайфи и Леви или след това, но Ал Хелайфи е провел разговори и с представители на топреализатора на “трите лъва”, за да се обсъдят евентуалните лични условия за самия Кейн. Дали парижани ще стартират на момента официално преговори за правата му, или за тази решителна стъпка ще почакат до месец август, за да не оставят много време пред клубът от английската столица, за да проучват и други опции, не стана ясно.

Към Кейн има сериозен интерес от страна на Байерн Мюнхен, които дори предложиха две официални оферти, които не бяха приети, а Манчестър Юнайтед започва все по-сериозно да обръща внимание на този казус.