Нюкасъл се включва в надпреварата за подписа на Маркос Леонардо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Свраките" имат желание да подпишат с 20-годишния бразилски нападател Маркос Леонардо от Сантос

Тимът на Нюкасъл Юнайтед следи талантливия нападател на Сантос – Маркос Леонардо, който е отбелязал впечатляващите 21 гола този сезон. Бразилският тим иска 20-25 милиона евро, за да се раздели със звездата си, а за “джордитата” тази сума няма да е проблем.

Маркос Леонардо е високо оценен в Южна Америка и го очаква страхотно бъдеще. Той може да се окаже отлична дългосрочна инвестиция за “свраките”, ако успеят да го привлекат. Нюкасъл Юнайтед са доста усърдни с трансферния си бизнес след идването на новите собственици от Саудитска Арабия. Те инвестираха в талантливи млади играчи, които се представят добре за тях.

Маркос Леонардо би бил още една добра инвестиция. 20-годишният футболист е свързван и с други английски клубове, така че остава да видим дали Нюкасъл Юнайтед може да спечели надпреварата за неговия подпис. “Свраките” са един от най-богатите клубове в света и имат финансите да платят исканата цена, която в момента възлиза на 20-25 милиона евро.

20-годишният играч ще се стреми да продължи развитието си и да играе за най-големите клубове в света. Преместването в Нюкасъл Юнайтед може да бъде чудесна следваща стъпка в кариерата му, а да се подвизава във Висшата лига със сигурност ще ускори развитието му.