Нюкасъл ще се опита да привлече Морган Гибс-Уайт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Воденият от Еди Хау отбор има желание да подпише с 23-годишния атакуващ полузащитник на Нотингам Форест

Mediqta Daily Telegraph твърди, че Нюкасъл иска да се подсили с Морган Гибс-Уайт като заместник на Мигел Алмирон, който се очаква да завърши трансфера си в Саудитска Арабия този месец.

Гибс-Уайт се утвърди като класен футболист във Висшата лига и трябва да се окаже страхотен трансфер за свраките. Той ще добави стимул, усет, креативност и голове към атаката на Нюкасъл. Англичанинът се е установил добре във Висшата лига и може да окаже незабавно влияние и в Нюкасъл Юнайтед.

23-годишният играч се е доказал в елита и вероятно ще стане по-добър с треньорство и опит. Той със сигурност е достатъчно добър, за да играе за топ клубове, а възможността да премине в Нюкасъл също ще бъде привлекателно предложение за него. Свраките си осигуриха класиране в Шампионската лига миналия сезон и ще бъдат привлекателна дестинация за играчите.

Морган Гибс-Уайт е ключов играч за Нотингам Форест и клубът надали ще го пусне лесно. Вероятно от Форест ще поискат солидна сума за него. Играчът беше цел и на Тотнъм Хотспър през лятото. Нюкасъл е един от най-богатите клубове в света, но все пак ще се надяват да постигнат разумна сделка с Нотингам Форест за Гибс-Ауйт.