Нюкасъл води преговори за защитник на Саутхемптън
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Свраките" искат да се подсилят с Кайл Уокър-Питърс

Нюкасъл продължава работа по лятната си селекция, като следващата цел на “джордитата” е защитникът Кайл Уокър-Питърс от Саутхемптън.

“Свраките” ще играят в Шампионска лига през новия сезон и добавянето на повече качество в състава  ще бъде жизненоважно за тима. Натовареният график, който идва с играенето на европейски футбол, може да затрудни Нюкасъл, така че по-големият състав ще бъде от значение. “Свраките” вече се подсилиха със Сандро Тонали от Милан, докато се твърди, че са пред финализиране на трансфера на Харви Барнс. Мениджърът на Нюкасъл Еди Хоу също се очаква да привлече още един краен защитник това лято, тъй като се опитва да подобри опциите си в отбраната.

“Джордитата” имаха интерес към Тони Ливраменто от Саутхемптън, но новата им цел е Уокър-Питърс, който обаче е шест години по-възраастен. Все пак Кайл Уокър-Питърс е страхотен техничен играч с брилянтен баланс в играта си. Той се е доказал във Висшата лига и може да му се има доверие, когато владее топката, а пробивите му в атака са доста добри. 26-годишният бранител може да играе и на двата фланга, което е още по-добра новина за Еди Хоу.