Манчестър Юнайтед ще подпише с Андре Онана до 72 часа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" ще вземат вратаря на Интер в следващите часове

Според италианската медия Gazzetta Dello Sport, тимът на Манчестър Юнайтед е готов да завърши трансфера на Андре Онана. “Червените дяволи” водят интензивни преговори с Интер и двете страни са готови да финализират сделката в рамките на следващите 72 часа.

Информацията предполага, че сделката ще бъде завършена до сряда и официалното напускане на Давид де Хеа е изиграло важна роля за ускоряването на трансфера на Онана в Ман Юнайтед. “Червените дяволи” са готови да имат нов номер едно за първи път от 12 години. Договорът на Де Хеа в клуба изтече и не бе подновен. Испанският национал напуска като свободен агент, след като е служил на клуба повече от десетилетие.

От “Олд Трафорд” хвърлиха око на Онана, докато преговаряха с Де Хеа и след като напускането му стана възможно, Червените дяволи започнаха да вдигат офертата за вратаря на Интер. Въпреки че преговорите продължават известно време, в информацията се посочва, че официалното напускане на испанския национал е ускорило трансфера и Ман Юнайтед е готов да отговори на исканията на Интер.

По-голямата част от сделката вече е завършена, като Интер ще получи над 50 милиона евро, включително бонуси от продажбата на 27-годишния вратар. Италианските гиганти отчаяно се нуждаеха от средства и със сигурност направиха фантастичен бизнес с продажбата на бившата звезда на Аякс, като го взеха без трансферна сума преди година.

Още за: трансфер Манчестър Юнайтед