Обрат: Попето е готов да се върне да помага на националния отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В такова вре­ме е нужно да преглът­неш някои неща, кол­кото и да е тежко и да се върнеш да помог­неш"

Бившият капитан на родните национали Ивелин Попов разкри, че може да се завърне в отбора, който вече е воден от Ясен Петров. Попето сам отказа да носи националната фланелка, а бившият селекционер Георги Дерменджиев направи няколко неуспешни опита да го върне.

„Има време да го­ворим до мачовете на националния отбор. Вратата е отключена. През 2020 се случиха доста неприятни неща като цяло в света и в българския футбол също. Доста хора ми звъняха за национал­ния отбор. Усещам, че някои хора наистина имат нужда да се вър­на и да помогна на младите. В такова вре­ме е нужно да преглът­неш някои неща, кол­кото и да е тежко и да се върнеш да помог­неш, защото ще има 10 човека, които ще са ти благодарни няма значение за тези 5, кои­то няма да са доволни. За младите момчета си заслужава, ако мо­жеш да им помогнеш. С някой съвет за развитието, да излязат да се докоснат до истин­ския футбол в чужби­на”, коментира вчера пред ,Дарик” Ивелин Попов.

Футболистът на Сочи призна, че е имал не една и две оферти да се завърна да играе в български клуб. „Честно да ви кажа съм имал оферти от български клубове. За България са ми предлагали невероятни суми, но след като дъл­ги години си прекарал в чужбина и си свикнал към един метод не мисля за връщане. Ни­кога не казвай никога. В Сочи имам още 1 година и половина до­говор. Когато той при­ключи ще съм на 34 години и половина и после ще го мислим”, добавя Попов.