Попов: Изстрадана победа, наистина беше много тежко
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Опитният полузащитник коментира мача с Етър

Капитанът на Ботев Пловдив Ивелин Попов, който се отчете с гол и асистенция при победата с 2:1 над Етър даде интервю след края на срещата. Той похвали съотборниците си и най-вече другия голмайстор – Антоан Бароан. Попето обаче запази мълчание попитан за новия треньор на “канарчетата”.

“Искам да честитя на всички фенове на Ботев (Пловдив), защото изстрадаха тази победа. Наистина беше много тежко от психологическа гледна точка да се преборим за трите точки. Имахме около 7-8 чисти положения, но не успяхме да отбележим. Радващо е, че накрая съдбата ни се усмихна и отбелязахме гол почти в края на мача”, започна Попов.

“Тежка седмица и тежки месеци! Характерите излизат победители от такива ситуации. Не знам нищо за това кой ще бъде новият треньор. Виновниците за победата са на терена. Всеки даде максимума от себе си. Тичахме, борихме се, искахме и победихме. Мисля, че ръководството ще направи най-правилния избор”, продължи опитният играч.

“Имах 5-6 разговора с Бароан. Имам наблюдения към неговите качества и характер. Мисля, че съм му повлиял позитивно. Днес игра за отбора и Господ го погледна”, завърши Попето.