Офертата на Челси за Габриел Москардо остава на масата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" продължават да желаят да си осигурят услугите на Габриел Москардо от Коринтианс

По информация на журналиста Бруно Андраде, английският гранд Челси е изпратил оферта от около 25 милиона евро за Габриел Москардо и тя остава на масата за момента. Въпреки че бразилският тим държи да вземе сума на стойност 30 милиона евро, те все още не са отхвърлили офертата от “Стамфорд Бридж”. В момента преговорите между двата клуба са в застой, но вероятно ще бъдат подновени през следващите дни.

17-годишният дефанзивен полузащитник е високо оценен в Бразилия и е сочен за един от големита таланти в страната. Не е изненада, че клуб като Челси има желание да го привлече, тъй като “сините” градят отбор за бъдещето. 17-годишният играч може да се превърне в качествен играч за тима през следващите сезони.

Челси вече добави много качество и потенциал към халфовата си линия това лято, след като си осигури услугите на Ромео Лавия и Мойсес Кайседо. Изглежда, че те все още не са готови да се оттеглят от пазара. Ще бъде интересно да видим дали ще успеят да убедят Коринтианс да приеме тази оферта от 25 милиона евро за Москардо.

17-годишният бразилски талант със сигурност ще бъде изкушен да се присъедини към клуба от Висшата лига. Челси е един от най-големите отбори в света и възможността да играе на “Стамфорд Бридж” ще бъде привлекателно предложение за Москардо, който би имал привилегията да работи с мениджър като Маурисио Почетино.