Официално: Лос Анджелис обяви привличането на Филип Кръстев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Българският национал ще играе в шампиона на МЛС

Американският клуб Лос Анджелис официално съобщи новината, че взима под наем българския национал Филип Кръстев. Сделката между белгийския Ломел включва опция за постоянен трансфер, като за момента периодът под наем е до лятото на 2024 г. Днес агентът на футболиста обяви, че Филип може да стане най-скъпият български футболист.

Филип Кръстев ще бъде добавен към списъка на играчи в очакване на получаването на неговата виза P1 и сертификат за международен трансфер.

„Филип е невероятно талантлив халф, чиито динамични качества и технически способности се вписват добре в нашия модел на игра“, заяви съпрезидентът на Лос Анджелис ФК Джон Торингтън. „Ние сме развълнувани да приветстваме Филип, тъй като той прави следващата стъпка от това, което съм убеден, че ще бъде успешна кариера.“

Българският национал прекара последните две години в Левски под наем от Ломел СК. Кръстев впечатли с изявите си по българските терени и бе основен футболист на “сините”. С екипа на Левски Кръстев регистрира 56 мача (в 42 от тях като титуляр) и се отчете с 12 гола и 11 асистенции във всички турнири, отбелязва американския тим в своя сайт.