Октавио: Голямата цел пред Берое е Топ 3 и Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мечтая един ден отново да играя в Бразилия, в Серия А", разкрива футболистът на заралии

Футболистът на Берое Октавио Мантека иска неговият тим да играе в европейските клубни турнири през следващия сезон. Бразилецът разкри също, че мечтае един ден да играе за Ботафого или Васко да Гама.

“Имам голямо желание да играя с Берое в европейските клубни турнири. Това е голямата цел пред отбора – да пробием в топ 3 на първенството, а защо не и да спечелим Купата на страната“, сподели Октавио пред „Gazeta Esportiva“.

“Радвам се от шанса, който получих в Берое. Тази възможност дойде в тежък момент от моята кариера. Чувствам се щастлив в Берое. Надявам се, че ще направим много силна пролет и през следващия сезон ще може да играем в европейските клубни турнири“, добави бразилецът.

“Мечтая един ден отново да играя в Бразилия, в Серия А. Имам мечта да облека отново фланелката на Ботафого, защото клубът ме е създал и аз съм част от голямото семейство на Ботафого. Също мечтая да играя и за Васко да Гама. Мисля, че феновете им са много готини. Всички мои приятели, които играят там, говорят много добре за клуба.“