Опитен французин е предложен на Реал да замени Тибо Куртоа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Реал Мадрид получава шанс да подпише с 36-годишния френски вратар Юго Лорис от Тотнъм

Според информация на испанската медия MARCA, на отбора на Реал Мадрид е предложен шансът да придобие услугите на Юго Лорис. Вратарят на Тотнъм Хотспър търси ново предизвикателство и може да се присъедини към Лос Бланкос през следващите дни, за да замени контузения Тибо Куртоа. Свързвани с трансфер на “Бернабеу” са още Ясин Буну от Севиля и Давид де Хеа, който е свободен агент.

Бившият френски национал Юго Лорис е страхотен вратар за Тотнъм през годините. Той е техен номер едно в продължение на много сезони, но изглежда времето му в клуба е към своя край. 36-годишният футболист говори за напускане на клуба и тъй като договорът му изтича през следващия сезон, лондонският клуб е готов да преговаря за напускането му.

Юго Лорис се присъедини към Тотнъм през 2012 г. и оттогава става все по-силен. Той е записав общо 447 мача за лондонския клуб и е запазил над 150 сухи мрежи. Докато той беше сред най-добрите вратари в света, носителят на Световната купа от 2018 г. напоследък е в лоша форма. Миналия сезон той пропусна доста мачове поради контузия и не беше на топ ниво, а в Северен Лондон това лято пристигна Гилермо Викарио, който се очаква да замени Лорис.

С вече осигурен заместник, Тотнъм е готов да продаде 36-годишния футболист. Междувременно Реал Мадрид отчаяно се нуждае от нов вратар след тежката травма на Куртоа.