Още двама треньори са отказали на ПСЖ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Зидан и Моуриньо не искат в Париж

Ръководството на ПСЖ е получило нови два отказа за поста на Кристоф Галтие. Смята се, че Жозе Моуриньо и Зинедин Зидан са отхвърлили предложенията да поемат френския гранд.

Зидан е безработен откакто напусна Реал Мадрид. Той обаче не показва особено желание да се завърне в треньорската професия. Това бе втория път, в който ПСЖ потърси Зидан, но отговорът на легендарния френски полузащитник остана непроменен. Зидан е спряган и за поста на треньор в Ювентус, но за момента борда на директорите в Торино смята да продължи да залага на Макс Алегри.

Моуриньо,  от друга страна, показва нестихващо желание за работа. Той прави чудеса в Рома и бе само на крачка от това да спечели Лига Европа с “вълците”, но тимът му загуби на дузпи във финалната среща срещу Севиля. Твърдеше се, че Моу ще напусне Рим, ако тимът не се класира за Шампионска лига, както и стана, но “специалния” за момента не дава заявки, че иска да си ходи.

След отказите на Моуриньо и Зидан, Юлиан Нагелсман е кандидат номер едно на ПСЖ. Той бе спряган и за постовете в Челси и Тотнъм, но преговорите и с двата лондонски тима пропаднаха, тъй като Нагелсман не бе впечатлен от  представените му проекти.