Още един национал в Локо Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Давид Малембана с повиквателна за селекцията на Мозамбик

Силните игри на Локомотив (Пловдив) в последните сезони не остават незабелязани и отвъд граница, а броят на националите на “Лаута” не спира да нараства.

След като снощи стана ясно, че повиквателна за националния тим на Таджикистан получава офанзивният халф Парвизджон Умарбаев, днес се разбра че бранителят Давид Малембана е поканен в селекцията на Мозамбик за предстоящите квалификации за Купата на африканските нации.

Сънародниците на Еузебио ще гостуват на Руанда на 24 март, а шест дни по-късно приемат Кабо Верде. Начело в групата е фаворитът Камерун, който е с 10 точки, следван от Мозамбик с 4 точки, като второто място също дава право на класиране на Купата на Африка.

След няколко дни повикавателна се очаква да получи и капитанът Димитър Илиев.

В същото време blitz.bg съобщава, че финансовата ситуация на “Лаута” ставала все по-тежка, като собственикът на клуба Христо Крушарски вече бил задлъжнял към футболситите с по три заплати.

Според изданието спортният директор Георги Иванов водел от дни усилени разговори с играчите, за да ги разубеждава да не предприемат крайни стъпки, тъй като при три неизплатени възнаграждания, те имат право да разтрогнат контрактите си по вина на клуба.