Още един нападател на Ман Юнайтед бе обвинен в домашно насилие
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Антъни може да последва съдбата на Мейсън Грийнууд

Бившата приятелка на бразилската звезда на Манчестър Юнайтед – Антъни, се е свързала с адвокатите си и възнамерява са изпрати оплакване в съда срещу футболиста за домашно насилие. Очаква се Габриела Кавалин да задейства процеса в следващите седмици.

Според информацията идваща от Острова, Габриела възнамерява да изпрати в съда документ от 70 страници. В него се съдържат доказателства за агресивно поведение на футболиста спрямо нея. Според адвоката Ванеса Соуза това ще доведе до ситуация, в която Антъни че трябва да отговаря на обвинения за три различни престъпления.

Изглежда на “Олд Трафорд” скоро няма да могат да си починат от подобни казуси. Преди едва дни приключи вътрешното разследване срещу Мейсън Грийнууд, за когото също се твърдеше, че е тормозил приятелката си физически. Решението по неговия казус обаче още не е излязло, тъй като в клуба искат да са убедени, че взимат правилното решение.

За момента не се очаква подобно разследване и на случая с Антъни, но ако казусът се задълбочи, бразилеца може да последва съдбата на Грийнууд и да бъде временно изгонен от състава на тима.