Отборите на Любо Пенев излизат сухи в дуели с Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
ЦСКА, предвождан от Любо Пенев, запазва вратата си суха в трите си мача с Лудогорец

Шампионът Лудогорец излиза днес единствено за трите точки срещу Царско село в среща от 9-ия кръг в Първа лига, която ще е генерална репетиция на Орлите за дебютия им мач в Лига Европа с Антверп (Белгия) в четвъртък.

Двубоят е днес на “Хювефарма Арена” от 17.45 часа, а дебют за деветкратните първенци на България се очаква да направи крилото Кирил Десподов, който бе привлечен под наем от италианския Каляри.

Тимът от Разград обаче ще се изправи и срещу състав, предвождан от треньор, който постига доста добри резултати срещу тях.

Нещо повече, статистиката показва, че треньорът на столичани Любо Пенев е водил ЦСКА в три мача срещу Лудогорец и в нито един от тях Червените не са допускали гол.

ЦСКА на Ел Голеадор регистрира две нулеви равенства в Първа лига – на „Българска армия” в края на сезон 2014/15 и в Разград – в началото на април 2019 година.

На стадиона на  Орлите имаше и един мач за Купата на България. В него воденият от Пенев тим спечели с 1:0

При победа момчетата на Павел Върба ще оглавят класирането в Първа лига. След 8-ия кръг Лудогорец, който има мач по-малко, е втори с 16 точки, две по-малко от лидера Локомотив (Пловдив). Царско село е пети с 12.

ЛУДОГОРЕЦ – ЦАРСКО СЕЛО

Вероятни състави:

ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): П. Илиев; Сисиньо Вердон, Моци, Недялков; Сантана, Баджи; Текпетей, Д. Янков, Каули; Кешеру
Старши треньор: П. Върба
ЦАРСКО СЕЛО (3-4-1-2): Пласид; Бандаловски, Кавдански, Л. Педро; Даскалов, Балтанов, А. Георгиев, И. Марков; Галчев; Лука, Мертенс
Старши треньор: Л. Пенев

СЪДИЯ: Георги Николов
СТАДИОН: “Хювефарма Арена”
НАЧАЛО:17:45 часа