Отбор от Серия А ще опита да привлече халф на ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тобиас Хайнц е на радара на италианския елитен клуб Верона

Отборът на Верона продължава да има интерес към една от звездите на ЦСКА. Италианският клуб ще се опита да привлече Тобиас Хайнц, твърди “Мач Телеграф”.

Клубът от Серия А направи опит да се подсили с норвежеца и през лятото, но до транфер не се стигна, тъй като офертата им е била много далеч от желаното от “червените”. На “Армията” ценят много високо Хайнц и не мислят да го продават, освен при много добра оферта.

Ръководството на Верона готви подсилване на тима по време на зимния трансферен прозорец, като по този начин отборът да изглежда по-силен през 2024 г. и да запази елитния си статут. В момента тимът на Верона е на предпоследното място в класирането на Серия А. Клубът записа 5 поредни загуби в първенството, а в последните 10 срещи има 8 поражения и две равенства.

Предвид настоящото положение на отбора, то ръководството на Верона трябва да извади повече средства за зимна селекция, така че сделката с ЦСКА за Хайнц е по-възможна. Все пак “армейците” ще бъдат по-склонни да се разделят с норвежкия халф след края на сезона, вместо да го продават по средата на кампанията, в която се борят за титлата.