Снегът поставя под въпрос всички мачове от efbet Лига в днешния ден
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Малко е вероятно да видим футбол от Първа лига в неделя

Зимната обстановка в цялата страна и най-вече в градовете, в които трябва да има футбол от efbet Лига днес, може би няма да позволи за провеждането на двубоите. Днес трябваше да се играят три срещи – ЦСКА 1948 срещу Арда, Черно море срещу Крумовград и Лудогорец срещу Славия, както и да се доиграе мачът между ЦСКА и Етър, който вчера бе прекратен на полувремето.

Силен вятър и снеговалеж – това е ситуацията към момента във Варна и Разград, където има насрочени двубои. Разград е блокиран и по пътищата има паданли дървета. Снежната покривка е доста голяма, но все пак Лудогорец се опитва да организира стадиона за провеждане на срещата.

Във Варна също духа силен вятър и има снеговалеж, като срещата между Черно море и Крумовград също е доста вероятно да не се проведе.

Босът на ЦСКА 1948 – Цветомир Найденов, обяви, че мачът на неговия тим може да бъде след 2-3 дни. Влошените метеорологични условия и обилния снеговалеж надали ще позволят двубоя в Бистрица да се проведе. В сутрешните часове на неделя натрупа доста сняг и имаше снежна буря в Бистрица. Почти сигурно двубоят ще бъде отложен.

По-късно днес ще стане ясно и дали оставащите 45 минути от срещата между ЦСКА и Етър на “Българска армия” ще се доиграят.