google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отбори от водещите първенства на Турция и Русия имат интерес към звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев. Според информациите, клубовете са направили запитвания за футболиста.

Ботев Пловдив ще получи сериозна финансова инжекция, ако продаде Тошко Неделев. Със сигурност “жълто-черните” няма да се разделят със своята звезда малка сума. Евентуален солиден приход би бил отлична новина за “канарчетата” и тяхното бъдеще.

Интерес към Тодор Неделев през годините имаше от българските грандове, но той заяви многократно, че у нас би играл само за Ботев Пловдив. Националът иска да пробва отново в чужбина, след като преди време не му се получи в немския Майнц 05.

В същото време паузата за Ботев дойде в доста подходящ момент. След подновяването на шампионата наставникът Ферарио Спасов ще може да разчита на две от новите попълнения – колумбиеца ФАбио Бурбано и бразилеца Андерсон Барбоса. Двамата пристигнаха в Пловдив още през зимата, но поради проблеми с документите не успяха да бъдат картотекирани в първите няколко срещи на отбора.

Очаква се тези футболисти да засилят конкуренцията в предни позиции. Така Александър Тонев, Тодор Неделев и Антонио Вутов ще имат подкрепа, като до момента в Ботев нямаха централен нападател след раздялата с Фернандо Виана.

Очаква се Ботев Пловдив да поднови тренировки в края на месец март.