Отново свързват Неймар с Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" от Лондон са готови да приютят бразилеца

Челси проучва възможността да привлече бразилската звезда Неймар. “Сините” следят положението на нападателя в Пари Сен Жермен и обмислят да направят оферта за него.

Le Parisien съобщава новината, че Челси може да привлече 31-годишния футболист с постоянен трансфер, като за бразилеца би излезнал около 50-70 милиона евро. Неймар има договор с парижани до лятото на 2025 г.

“Сините” са установили контакт с представителите на Неймар. Челси вече е запознат с финансовите изисквания на бразилския национал. На “Стамфорд Бридж” трябва да дадат на Неймар заплата, която получава в ПСЖ. Бразилецът заработва по 26 милиона евро годишно след облагане. По принцип подобна сума не би трябвало да бъде проблем за собственика на лондонския клуб Тод Боели.

Ако Неймар осъществи трансфер в Челси през това лято, той ще се събере отново с Почетино, като двамата работиха в ПСЖ. Иначе на “Парк де Пренс” работа стартира Луис Енрике, който води Барселона преди време и тогава Неймар бе част от каталунския гранд, така че двамата се познават отлично.