Palms bet дава сериозно предимство на Ман Сити срещу Брентфорд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гражданите" би трябвало лесно да спечелят визитата си на "пчеличките"

Тази вечер от 22:00 ч. отборите на Брентфорд и Манчестър Сити ще затворят 23-ия кръг на Висшата лига. “Гражданите” влизат като фаворити за победата според букмейкъра Palms bet. Тимът на Пеп Гуардиола ще е амбициран да намали изоставането си до лидера Ливърпул. Коефициентите в палмс бет букмейкър са в полза на “небесносините”. Ставката за супех на Ман Сити е 1.40, докато победа на Брентфорд е оценена на 8.00.

Отборът на Пеп Гуардиола изостава с пет точки от лидера Ливърпул, което означава, че дори и да спечелят мача си, това пак няма да е достатъчно, за да стигнат до върха. Разбира се, в момента “гражданите” са с два мача по-малко. След труден период в началото на декември, тимът на Манчестър Сити спечели пет от последните си шест мача в първенството – в другия завърши наравно. Последната среща на отбора бе спечелена с 3:1 над Бърнли у дома на 31 януари.

Брентфорд, междувременно, прекрати серия от пет загуби, като победи Нотингам Форест в първия си мач от Висшата лига за годината. След това “пчеличките” отстъпиха с 2:3 при визитата на Тотнъм. Те остават в долната половина на таблицата. Домакините в момента са 15-и, на три точки от зоната на изпадащите и въпреки че имат един или два мача по-малко от отборите около тях, един е срещу Манчестър Сити и надали ще вземат нещо от срещата. Брентфорд е аутсайдер според Palms bet и се очаква да загуби в понеделник вечер. Дали “гражданите” ще спечелят визитата си в Лондон ще разберем след 90-те минути футбол между двата тима.