google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гражданите" би трябвало лесно да спечелят визитата си на "пчеличките"

Тази вечер от 22:00 ч. отборите на Брентфорд и Манчестър Сити ще затворят 23-ия кръг на Висшата лига. “Гражданите” влизат като фаворити за победата според букмейкъра Palms bet. Тимът на Пеп Гуардиола ще е амбициран да намали изоставането си до лидера Ливърпул. Коефициентите в палмс бет букмейкър са в полза на “небесносините”. Ставката за супех на Ман Сити е 1.40, докато победа на Брентфорд е оценена на 8.00.

Отборът на Пеп Гуардиола изостава с пет точки от лидера Ливърпул, което означава, че дори и да спечелят мача си, това пак няма да е достатъчно, за да стигнат до върха. Разбира се, в момента “гражданите” са с два мача по-малко. След труден период в началото на декември, тимът на Манчестър Сити спечели пет от последните си шест мача в първенството – в другия завърши наравно. Последната среща на отбора бе спечелена с 3:1 над Бърнли у дома на 31 януари.

Брентфорд, междувременно, прекрати серия от пет загуби, като победи Нотингам Форест в първия си мач от Висшата лига за годината. След това “пчеличките” отстъпиха с 2:3 при визитата на Тотнъм. Те остават в долната половина на таблицата. Домакините в момента са 15-и, на три точки от зоната на изпадащите и въпреки че имат един или два мача по-малко от отборите около тях, един е срещу Манчестър Сити и надали ще вземат нещо от срещата. Брентфорд е аутсайдер според Palms bet и се очаква да загуби в понеделник вечер. Дали “гражданите” ще спечелят визитата си в Лондон ще разберем след 90-те минути футбол между двата тима.