Palms bet очаква нова победа на Левски срещу Шкупи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" не би трябвало да имат проблеми да продължат напред в Лига на конференциите

Тази вечер тимът на Левски посреща Шкупи в мач реванш от втория квалификационен кръг на надпреварата Лига на конференциите. Двубоят е от 20:00 ч. на “Герена”, а българският тим спечели първия мач с 2:0 в Скопие и има комфортен аванс. Както феновете на тима, така и букмейкърите очакват нова победа на Левски. В Palms bet сайт за залози виждаме, че победата на “сините” е с 1.50 коеф. Знак 2 или казано по друг начин победа на Шкупи е оценена на 7.50, докато краен изход Х е с 4.50 коеф.

Левски спечели напрегнатото гостуване в Скопие миналия четвъртък с попадения на двама бразилски футболисти – Уелтон и Роналдо. Първият се разписа в 30-ата минута след асистенция на Рикардиньо, а Роналдо бе точен в добавеното време на мача, за да доближи Левски към третия квалификационен кръг на Лига на конференциите. За тима на Николай Костов предстои наглед по-лесната задача – домакинство пред своите фенове при това с два гола аванс. Левски разби Локомотив София с 6:0 през уикенда за първата си победа на “Герена” за сезона, а сега феновете очакват нов успех. Треньорът Николай Костов надали ще прави значими промени в състава, като най-много да видим 1-2 рокади в сравнение с първия мач в Северна Македония.

В Шкупи са наясно, че имат много трудна задача на българска земя. В сайта на Палмс бет те са отписани да продължат напред в турнира. Преди три седмици Шкупи разби Хегелман Литауен с 5:0 като гост в мач от първия квалификационен кръг на Лига на конференциите. Този четвъртък обаче тимът от Северна Македония среща много по-солиден съперник в лицето на Левски. Шкупи не демонстрира почти никакви футболни аргументи в първата среща, така че ще трябва да надскочи себе си, за да си тръгне непобеден от стадион “Георги Аспарухов” в мача реванш.