Palms Bet очаква равностоен мач между Унион Берлин и Шалке 04
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Днес от 16:30 ч. отборите на Унион Берлин и Шалке 04 излизат един срещу друг в двубой от 30-ия кръг на “Първа Бундеслига”. Родният букмейкър Palms Bet online очаква да се получи равностоен мач, тъй като коефициентите за краен успех са почти изравнени. Победата на Унион Берлин е оценена на 2.55 коеф, докато ставката за успех на Шалке е 3.13. Равенството в двубоя пък е оценено на 3.14 коеф.

Отборът на Шалке претърпя четири поредни поражения, като отбеляза само един гол за този период, така че се намира в много лоша форма. Шалке е отбелязал само веднъж за този период, като загуби от отборите на Аугсбург, Фортуна, Вердер и Борусия Дортмунд. “Кралскосините” са вече без победа в 11 мача и е взел точка само три пъти през този период. Само долните три  тима в класирането Фортуна Дюселдорф, Вердер Бремен и Падеборн са отбелязали по-малко голове в първенството от момчетата на Дейвид Вагнер през този сезон. С ниска увереност и само четири победи от 14 гостувания и само 16 отбелязани гола, прогнозираме още един труден следобед за Шалке срещу тима на Унион Берлин.

Унион Берлин няма успех в шест поредни мача в лигата, но все пак Палмс Бет им дава леко предимство срещу Шалке. Има по-обнадеждаващи знаци от техните представяния от тези на Шалке и е възможно домакините да се върнат на победния път. Унион Берлин спечели 20 от своите 31 точки на собствен тререн, спечелвайки шест от своите 14 домакински мача като дори надиграха Борусия Дортмунд (3-1) и Борусия Мьонхенгладбах (2-0). Унион направи реми 1:1 срещу Майнц 05 в последния си домакински мач, въпреки че играха повече от 50 минути с десет човека, докато преди това загубиха с 0:2 от Байерн Мюнхен, но ограничиха баварците до само три точни удара във вратата.

В предстоящия мач Унион Берлин ще има доста по-лесен съперник, тъй като Шалке е в ужасяваща форма. Ако не сте използвали вашия Palms Bet бонус за нов играч, то може да заложите на знак 1 с бонус сумата си, тъй като има голяма вероятност домакините да спечелят.