Добави коментар
Срещата е с особено голяма стойност и за двата отбора, защото при победа Левски ще е изключително близо до бараж за Европа

Левски приема Черно море в двубой от програмата на 33-ия кръг от efbet Лига на стадион “Георги Аспарухов”. Срещата е с особено голяма стойност и за двата отбора, защото ако “сините” надделеят, то те ще си осигурят почти сигурно четвъртото място и вероятно бараж за евроквота, което е и голямата цел към момента. “Моряците” пък ако постигнат успех на “Герена” ще усилят напрежението и съмненията върху днешните си съперници и тяхното класиране за евробараж, най-вероятно срещу Славия.

При Левски винаги е интересно и информационният поток от новини не спира да бълва спекулация след спекулация, а сега на дневен ред е въпросът “Кой ще замести Станимир Стоилов за постоянно на “Герена”? За почти нов сигурен специалист е сочен Саво Милошевич, но именно спекулациите сочат и други познати имена в западната ни съседка – тези на Миодраг Божович и Марко Николич. Дали това ще повлияе на представянето на Левски, ще разберем в късните часове на петъчната вечер.

В лагера на “моряците” има повод за оптимизъм и това е завръщането на трима опитни играчи, които ще бъдат на линия в предстоящия много важен плейоф срещу Левски в София. Капитанът на варненци Даниел Димов ще бъде готов за игра, след като получи лека контузия в предишния двубой и пропусна мача срещу столичани. Цветомир Панов пък получи мускулно схващане в мача срещу ЦСКА 1948, но също ще е готов. Панов лекува контузия и отсъства повече от месец. Виктор Попов също ще е на разположение, след като изтърпя наказание от две срещи.

Palms Bet дава коефициент за домакинска победа за Левски от 1.59 срещу 7.26 за успех на гостите от Варна, а ставката за реми е 3.93.

Добави коментар