PalmsBet смята, че тази вечер Поч ще запише първа победа начело Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Поредното историческо дерби дебне зад ъгъла

Тази вечер Висшата лига се завръща с нова доза интересни двубои. Най-атрактивбия от тях безспорно обаче е лондонското дерби между Уест Хям и Челси. Сблъсъкът ще се играе на “Лондон Стейдиъм” и ще започне в 18:30 часа. И двата отбора ще търсят първа победа от началото на сезона.

В първия двубой Челси завърши наравно, 1:1, с Ливърпул в един доста интригуващ двубой. За някои от играчите на Маурисио Почетино обаче това бе дебют с екипа на Челси, а за други дори дебют във Висшата лига, което може да служи като оправдание на атнетинеца за неточностите, които играчите му допускаха на моменти. Те обаче нямат много време за адаптация, тъй като сезона вече започна с пълна сила и никой няма да ги пожали в следващите двубои.

Тимът на Дейвид Мойс също започна сезона с равенство, но срещу Борнемут. Опитният специалист няма проблем с адаптацията на играчите, тъй като той все още не е получил нито един нов играч през това лято. Този проблем е доста по-сериозен от този в Челси защото тази година Уест Хям отново ще играе в Европа, но този път не в Лигата на конференциите, а в Лига Европа, турнир, който ще изисква още повече усилия от тяхна страна и със сигурност ще повлияе негативно на представянето на играчите във Висшата лига, тъй като те няма да са напълно свежи поради натоварената програма.

В сайта на Palms Bet коефициентите са в полза на Челси. Ставката за успех на “сините” е 2.08, а този за победа на “чуковете” малко по-голям – 3.66. Коефициентът за равенство е 3.50.