Панайотов: Играчите се постараха, борим се на два фронта
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имаме добра успеваемост на статични ситуации, но днес се радвам, че създадохме и доста други положения", сподели той.

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Николай Панайотов, нямаше как да не е доволен след успеха на своя тим с 3:1 при визитата на Хебър в Пазарджик в среща от 19-ия кръг на родното първенство.

“Доволен съм от победата. С оглед това, че знаех, че ще има умора и физически може да имаме проблеми. Момчетата се постараха, дадоха всичко от себе си. Второто полувреме беше по-силно за нас, въпреки че останахме с човек по-малко. Според противника, според това, което ни предстои. Имаме ефективност и без типичен централен нападател, дали с, или без зависи от всеки мач”, коментира Панайотов.

“Днес вкарахме един гол от статично и два от игрови ситуации. Всяка една ситуация е важна. Имаме добра успеваемост на статични положения, но днес се радвам, че създадохме и доста други положения. Дани Наумов вече се чувства добре. Почти е готов вече за игра. Няма нищо притеснително и може да се разчита на него”, обясни специалистът.

“И на двата фронта. Гоним си и Купа, и първенство. Най-важното е да се възстановим, тъй като ни предстоят още три тежки мача”, завърши наставникът на ЦСКА 1948.