Панайотов: Много лош резултат за нашия отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Най-големият проблем е, че загубихме много единоборства в средата на терена", обясни той.

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Николай Панайотов, логично беше разочарован след тежкото поражение с 0:3 от Крумовград в мач от 20-ия кръг на родното първенство.

“Отдаваме представянето на много слабия мач. Загубихме доста тежко. Знаех, че ще има голяма умора, но явно не се случиха нещата, за огромно съжаление. Много лош резултат за нашия отбор”, започна Панайотов.

“Най-големият проблем е, че загубихме много единоборства в средата на терена. Не можахме да осъществим контрол. Крумовград е по-свежият отбор, ние сме почивали 48 часа, но това не може да е оправдание”, призна наставникът на “червените”.

“При 2:0 нормално, трудно можеш да се върнеш. Вкарахме офанзивни хора, имахме няколко ситуации и опитахме, но Крумовград заслужено ни победи”, продължи той.

“Първо трябва да видим дали ще имаме необходимите сили, но задължително трябва да се вземе този мач (б.р. – срещу Арда). След поредица добри мачове да паднеш вкъщи по този начин е малко унизително. Дано срещу Арда покажем друго лице и да победим”, коментира Панайотов.