Павел Колев разкри подробности след УС на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Изпълнителният директор на Левски говори пред медииите след УС на "сините"

След провелото се днес събрание на Управителния съвет на Левски, изпълнителният директор на клуба Павел Колев разкри подробности пред медиите.

“Конкретни решения няма. Говорихме за потенциални дела, които могат да възникнат в наша вреда, като също обсъдихме зимната подготовка”, заяви Колев.

“Имаме заложени потенциални приходи от кампанията за членски карти и от подписването на спонсорски договори, което продължава да на дневен ред. От последния път няма значителна промяна. Все още чакаме зелена светлина за подписването на контракта. Двете компании, с които водим преговори, са базирани в чужбина. Нужно е одобрение от Борда на директорите на компаниите”, коментира Павел Колев относно новия спонсор.

“За момента няма яснота къде ще водим подготовката. По моя информация, планувани са два лагера – един в България, друг в Турция. Зимната подготовка зависи от пандемията и финансово състояние на клуба. Имаме два варианта”, заяви Колев.

“Голяма част от играчите са болни или са в карантина. Не могат да вземат участие в тренировъчния процес”, каза Колев.

“Кампанията на Андрей няма нищо общо със заплатите в ДЮШ. Това е подвеждащо, защото колкото треньорите в ДЮШ не са взимали заплати, толкова не сме получавали и ние. Преди 2-3 седмици се разплатихме с играчите”, добави Колев.

“Отлагането на срещата с ЦСКА не е нещо положително или глътка въздух за нас. Това е решение според правилата на протокола на БФС. Ако мачът не бе отложен, щяхме да играем”, заяви Колев.

“Не знам откъде е тази информация за чистка в отбора. Няма играчи с изтичащи договори през зимата. Договорът на Станислав Иванов е до лятото на 2021 година. Да, той ще може да води преговори с други отбори. Наско Сираков е разговарял с него и когато има развитие ще го обявим веднага”, завърши Колев.