Павел Колев: “Решенията ги взима Наско Сираков”

Павел Колев: "Решенията ги взима Наско Сираков" 1
3 0
Шефът на Сините заяви, че не подкрепя Георги Тодоров

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира случващото се в клуба малко след края на срещата с Черно море.

От думите му стана ясно, че самият той не е съгласен с поведението на Георги Тодоров и непрекъснатите му атаки към отделни играчи, но в същото време даде ясно да се разбере, че всички ключови решения се вземат от Наско Сираков.

“Аз не знам да има оставка. Ще се съберем Управителния съвет и ще говорим по въпроса. Няма да коментирам под влияние на адреналин. Ще преспим и ще мислим.

“Предполагам, че и Наско Сираков трябва да вземе отношение, той трябва да вземе решението. Нямам желание да си споделям мнението по въпроса какво се случва на терена. Не е уместно.

“Хората са изнервени, достатъчно дават за клуба през седмиците и месеците. Отборът не се отплаща поне като желание. Изиграхме прилично първо полувреме, а през второто е един сценарий на абсурда, не мога да си обясня.”

На въпрос какво се случава със Станислав Иванов, Колев отговори: “Той е извън групата. Нямаше как да влезе да играе, тъй като е извън групата. Конфликт в никакъв случай няма. Аз даже не съм разговарял със Станислав.

“Преди месец го извиках, за да му направя конферентен разговор с клуб, който искаше да го привлече. Футболистът взе решение, че няма желание да играе в този клуб.

“Решенията оттук-нататък ги взима Наско Сираков. Станислав Иванов има нужда от глътка въздух, за да осмисли какво иска да прави. Знаете, че неговият договор с Левски изтича.”

“Не мога да коментирам какво е казал Георги Тодоров. Няма как кризата да не дава отражение, но трябва да попитате футболистите. Със сигурност обаче не е основния фактор. Левски много пъти в историята си имал периоди, в които не е бил в цветущо състояние, а е постигал убедителни победи.

“Не знам да има конфликт между треньор и футболисти. Не мисля, че са ескалирали нещата дотам. По-далеч съм от отбора, но не мисля, че има такъв конфликт. Аз ще ви кажа моето мнение.

“Смятам, че като треньор на Левски трябва да защитаваш играчите във всяка ситуация и да можеш да поемеш отговорност. Не съм съгласен с него. Решението ще се вземе от УС и най-вече от собственика.”