Павел Върба може да бъде уволнен от Лудогорец още този месец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Стартът на сезона за Лудогорец не бе никак добър, след като шампионите загубиха с 0:1 от Локо Пд за Суперкупата и се провалиха на старта на първенството срещу Ботев Враца (1:3). Така напрежението на “Хювефарма Арена” се покачва, а тези загуби започват да клатят стола на чешкия специалист Павел Върба.

Върба дойде в Разград с големи амбиции, като има добра визитка и целта е пробив в евротурнирите. И именно предстоящият двубой срещу Будучност (мачът ще се играе на 18 или 19 август в Черна гора) и евентуално този срещу Мидтиланд (на 25 или 26 август в Разград) ще са от голямо значение за бъдещето на треньора. При евентуална издънка в един от тези два мача, то е много вероятно Павел Върба да бъде освободен още преди края на месец август.

Това няма да е нещо ново в тима на Лудогорец, тъй като пре зминалия сезон ръководствто на клуба извърши рокада в началото на сезона – Стойчо Стоев бе заменен от помощника си Станислав Генчев. След поражението във Враца, от Лудогорец пазят мълчание на всички нива. Със сигурност напрежението достига връхна точка и резултатите не се харесват на ръководните фигури в “зелените”.

В неделя от “орлите” дори не направиха коментар на жребия за първия квалификационен кръг на ШЛ, като им се падна да гостуват на Будучност. Вчера също никой не коментира жребия за втори предварителен кръг, като от тима написаха следното: “Лудогорец ще играе срещу Мидтиланд във втория предварителен кръг на Шампионска лига, ако отстрани Будучност. Това отреди жребият, теглен в Нион. Победителят от сблъсъка Будучност/Лудогорец ще бъде домакин, а срещата ще бъде на 25/26 август”.