Пенев: Добър мач, но без голове, няма как да идват победите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Изиграхме добър мач, но ако не вкарваме голове, няма как да печелим точки. Пирин вкара голове и спечели. Трябват ни добри игри, голове и влагане до последно. Допуснахме някои лесни грешки, но това ще го анализираме“

Любослав Пенев говори след поражението от Пирин с 1:2 в мач от деветия кръг на efbet Лига. Наставникът на „гробарите“ остана доволен от играта на своя тим въпреки поражението от „орлетата“.

„Изиграхме добър мач, но ако не вкарваме голове, няма как да печелим точки. Пирин вкара голове и спечели. Трябват ни добри игри, голове и влагане до последно. Допуснахме някои лесни грешки, но това ще го анализираме“, заяви Любослав Пенев.

„Няма значение срещу кого играем. Не подценяваме никого. Искаме победи и трябва да играем правилно. Днес играхме правилно, но не си вкарахме положенията. Съжаляваме за загубата, но това е част от играта. Ние сме отбор, който вкарва голове – показахме го в предишните мачове. С оглед на начина, по който играхме – не заслужавахме загубата. Аз за това оставам спокоен“, каза още той.

„В никакъв случай третото поредно поражение няма да се отрази, защото това го има. Взимаме мерки, ще се поучим от грешките си, защото имаше такива, които не е редно да допускаме“, заяви Пенев.

„Ще продължим да се готвим. Дали играем навънка или като домакин, това не ни притеснява. Продължаваме подготовката, със спокойствие, увереност и самочувствие. Мачът е 90 минути, две полувремена по 45 минути, можем да го направим по начина, по който искаме“, завърши наставникът на Хебър.