Тренчев: Успеха трябва да върне увереността в Пирин
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Радвам се за момчетата, тази победа трябва да ни върне увереността. Този успех ще има стойност, ако успеем да се преборим с Крумовград. Ако се подредим добре като отбор и спазваме тактическа дисциплина, трябва да печелим още точки."

Иво Тренчев направи коментар по повод победата на Пирин над Хебър на стадион “Георги Бенковски”:

“Надявахме се силно, че трябва да вземем добрите страни от мача с Левски. Бях сигурен, че може да се справим. Първото полувреме беше по-добро, но ни липсва увереност. След почивката бяхме значително по-нервни с оглед на повеждането ни в резултата, искахме да задържим аванса.

Радвам се за момчетата, тази победа трябва да ни върне увереността. Този успех ще има стойност, ако успеем да се преборим с Крумовград. Ако се подредим добре като отбор и спазваме тактическа дисциплина, трябва да печелим още точки.

Като домакини (срещу Крумовград) ще бъде доста различно, трябва да държим топката и да градим атаки. Пътят е да се трудим и да се надяваме. Има още доста какво да се желае по време на тренировките и двубоите. Трябва по-бързо да влизаме в час и да трупаме точки. Продължаваме да си анализираме грешките, но сега трябва да бъдем доста по-уверени.”