Пенев: Кой е казал, че програмата ни е тежка?!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Кой е казал, че програмата е тежка?! В момента не мисля за тези мачове, ще имаме възстановяване утре, лека тренировка", каза "Ел Голеадор". 

Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев сподели след драматичната победа с 1:0 над Славия, че двата отбора са си разделили по едно полувреме. Пенев заяви още, че клубът знае как да реагира срещу санкцията от пет мача за Георги Николов.

“Без значение дали вкарваме в първа, или последна минута, важното е, че крайният резултат е в наша полза. Разделихме си по едно полувреме. Ние не се отказахме и търсихме победата до последно. Накрая спечелихме след изпълнение на дузпа. Доволен съм. Има неща за подобряване. Пак повтарям, ако се бяхме оттеглили с 1:0 на полувремето, мачът щеше да е различен. Разделихме по едно полувреме, можеше и да не сме победителят”, започна Пенев.

“Носи разнообразие, изненади за противника. Ротации, които имам навика да правя. До последно искахме да спечелим тези три точки. Поздравявам момчетата.”

“Имаме основни футболисти, които са извън строя. Ние разполагаме с малко по-малко футболисти. Надявам се за следващите мачове да бъдат възстановени.”

“Клубът ще информира. Имаме идеи как да реагираме срещу тези санкции”, каза старши треньорът на Хебър относно наказанието от пет мача за нападателя на тима Георги Николов.

“Кой е казал, че програмата е тежка?! В момента не мисля за тези мачове, ще имаме възстановяване утре, лека тренировка”, завърши Пенев.