Петър Хубчев ще прави промени в състава за мача с Локомотив във вторник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши-треньорът на Левски Петър Хубчев ще направи няколко промени в стартовия състав за утрешния 1/2-финален двубой от турнира за Купата на България срещу Локомотив Пловдив в парк “Лаута”. Двубоят между двата тима е от 20:30 ч. и е първи от битката им за място на финала в надпреварата.

Петър Хубчев ще върне Хали Тиам в стартовия състав, след като полузащитникът бе наказан за мача с Лудогоец от първенството. Тиам ще започне в халфовата линия и най-вероятно ще си партнира със Симеон Славчев и Мартин Райнов.

Наставникът на Левски ще трябва да извърши рокада и в нападение. Бразилецът Паулиньо е наказан за срещата, след като получи пети жълт картон срещ Лудогорец.

В такъв случай специалистът може да заложи на Найджъл Робърта на крилото, а Станислав Костов да води атаката на “сините”. Другите варианти за позицията на Паулиньо са Мартин Петков, Здравко Димитров и Насиру Мохамед, но и тримата получават малко минути за изява и надали ще бъдат титуляри в толкова важен мач.

Със сигурност Хубчев ще обмисли добре формацията и състава за мача срещу Локо Пловдив, тъй като двубоят е изключително важен за Левски. Турнирът за Купата на България е големият шанс на “сините” да спечелят първи трофей от над 10 години насам.

В първенството Левски изостава на 3 точки от топ 3 и дори мястото им в тройката не е сигурно.