Петър Пенчев: Разочаровани сме от резултата, можеше да победим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имахме взъможност да решим мача в началото на второто полувреме", заяви треньорът на Ботев (Пловдив)

Треньорът на Ботев (Пловдив) Петър Пенчев заяви след равенството с Етър, че е доволен от играта на футболистите, но не и от резултата. „Жълто-черните“ водеха с 1:0 до края на редовното време, но в добавените минути допуснаха изравняване.

„От показаното съм доволен, но от резултата сме разочаровани. През първото полувреме пресирахме противника, вкарахме гол и можеше да решим мача в началото на второто. Можеше да победим. Не трябва да ни повлиява това, а трябва да продължим да работим по същия начин. Трябва да превъзмогнем този резултат още в следващите мачове за Купата на България и първенството“, заяви Пенчев

„Не е добро състоянието на Виктор Генев. Има комоциу. Получи се рикошет, топката попадна във футболист на Етър и изравниха. Има млади момчета с качества и ще търсят реализация в първия отбор и ние сме хората, които да им помогнат. Аз съм временен вариант и ще се опитаме в този труден момент да помогнем на отбора и се надяваме да бъдем полезни на тима. В дните, в които работихме нещата ни се получаваха“, добави треньорът на пловдивчани.