Петър Пенчев се надява Неделев да е на линия за мача с ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Точката е успех, с оглед на ситуацията", заяви треньорът на Ботев след равенството със Славия

Временният треньор на Ботев (Пд) Петър Пенчев разкри след нулевото равенство със Славия, че звездата на тима Тодор Неделев може да бъде на линия за двубоя с ЦСКА през уикенда. Пенчев също отбеляза, че точката от днешния мач е добра за „жълто-черните“.

„Идеята беше да реагира по положителен начин след фиаското срещу Локомотив. Доволен съм от играта ни в защита. Създадохме и няколко положения пред тяхната врата, но точката е добър резултат. Имахме много проблеми в състава и трябваше да променим схемата на игра, някои играчи направиха и дебют от скамейката. Точката е успех, с оглед на ситуацията. Преценяваме спрямо всеки противник с каква схема да излезем. Обстановката не беше добра след дербито, но нашата роля беше да повдигнем духа в дните преди мача със Славия“.

„С Георги Онов дойдохме да помогнем в труден момент. Ние ще сме на договор до края на декември и дотогава ще опитаме да направим всичко, което зависи от нас. Загубата от Локо ще ни тежи още дълго, но трябва да продължим напред“.

„Травмата на Тошко не е толкова тежка и ще започне да тренира в петък. Надявам се да е готов за ЦСКА“, добави наставникът на „канарчетата“.