Петев: Държахме се като деца след първия гол и бяхме наказани
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да анализираме грешките, трябва да ги оправим, защото след 3 дни имаме още един мач, а след това и дуелът срещу Франция"

Българският специалист Ивайло Петев коментира дебюта си като селекционер на Босна и Херцеговина във вчерашния мач срещу Финландия, който завърши при резултат 2:2.

“Усмивка? Не знам къде видяхте усмивка. Смятам, че имахме повече ситуации от съперника. В началото имахме някои проблеми, но с течение на времето нещата се оправиха и имахме някои ситуации. След това поведохме с 1:0, но след този гол се държахме като деца и финландците се възползваха. Все пак в края на мача показахме характер и изравнихме, но за съжаление взехме само една точка. И двата гола, които получихме, ме притесняват, особено вторият”.

“Допуснахме една грешка, после втора, а после и трета и Теему Пуки вкара. Но това вече е в миналото, трябва да анализираме грешките, трябва да ги оправим, защото след 3 дни имаме още един мач, а след това и дуелът срещу Франция. Първият мач винаги е странен. Съжалявам, че не реализирахме повече от ударите си, но това вече е в миналото и нищо не можем да направим. Трябва да се фокусираме върху бъдещето, грешките си и да се подобряваме, за да ставаме по-силни”, каза още Петев.