Петев разорачован след отпадането от ШЛ: Никой не ни е виновен!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът коментира остава ли начело на "зелените".

Старши треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев, съвсем логично бе разочарован след отпадането на разградчани във втория квалификационен кръг на Шампионската лига от Олимпия Любляна.

„Изтървахме дузпа в 90-ата минута и Господ е казал, че не трябва да продължим напред. Ние позволихме те да са по-комбинативни. Отбор като нашият да отвори така мача и да допусне предимството на съперника, то тук ние сме си виновни. Никой не ни е виновен”, заяви Петев.

„Футболът е игра на грешки, проспахме центриране от тъч. 88-а минута от корнер, целият отбор е вътре, което е недопустимо. Имахме ситуация в добавеното време да изравним и да пратим мача в продължение, но не успяхме”, анализира специалистът.

„Не мога да отговоря на този въпрос“, обяви наставникът на Лудогорец за бъдещето си. “Не мога аз да отговоря, има хора, които взимат тези решения, така че… Ако съм големият проблем на българския футбол, мога да си тръгна утре. Има време за пренастройка. Минорно е настроението след такова отпадане, така че нямаме друг избор“, каза още той.