Петко Петков: Етър може да изглежда още по-добре
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„В крайна сметка мачът се разви по такъв начин, че съм доволен от късния гол"

Старши треньорът на великотърновския Етър Петко Петков остана доволен от равенството на своя тим при визитата на Ботев (Пд). Наставникът на „болярите“ все пак отбеляза, че има да се подобряват още неща в играта на отбора. „В крайна сметка мачът се разви по такъв начин, че съм доволен от късния гол. Поздравявам отбора. Има много неща, които могат да се желаят от играта ни, но поздравявам момчетата за себераздаването. Доста нелеп допуснат гол, Ботев имаше доста по-чисти положения, но е неприятно да се получи гол по този начин.“

„Бяхме разучили Ботев Пд добре, мачът стана двуостър, и двата отбора имаха положения. Резултатът ни задоволява. Ситуацията е такава, че се надявах да съберем отбор след коронавируса. Днес отново получихме удар след контузията на Божидар Кацаров, но не може да се оплакваме“.

„Надявам се, че ще се завърнат още момчета и да разполагам с целия си отбор, защото смятам, че Етър може да изглежда още по-добре. Постоянно гледаме играчи, този процес закъсня много при нас. Надявам се да можем да адаптираме играчите, привлечени досега и да привлечем още нови състезатели“.

„Нямаме много широчина в състава, но не може да отписваме мача за Купата. Ще влязат няколко нови играчи и се надявам да се справим в следващия мач“, завърши Петко Петков.