Петреску призна, че Клуж има повече слабости от ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Познавам добре Рома и може би той е най-силният отбор в групата"

Треньорът на ЧФР Клуж Дан Петреску призна, че неговият тим има повече слабости от ЦСКА, на който румънците гостуват утре от 19:55 часа на националния стадион “Васил Левски”. Специалистът допълни на пресконференция днес, че всички играчи са на разположение, като има колебания само за двама от тях.

“Всички играчи са на разположение. Само двама не са сигурни, но ще помисля за тях утре. За разлика от ЦСКА, който привлече 9 много добри футболисти, ние нямахме такива възможности и имаме повече слабости от тях. Но другите играчи, с които разполагаме, имат добър опит. Имахме възможност за класиране в групите на Лига Европа, а сега ще видим и какво ще покаже мачът срещу ЦСКА. Те също имат големи шансове”, каза Петреску на пресконференцията преди двубоя.

“Гледал съм 7-8 мача на отбора и знам, че играе добре. Дошли са играчи от Бордо, Уотфорд, футболисти, които са с претенции и имат желание. Познавам добре Рома и може би той е най-силният отбор в групата. Българите стоят добре. Имат два отбора в Лига Европа, знаете ситуацията при нас и ние едва ли ще имаме скоро два тима в Европа. Ние сме щастливи и горди, че играем в турнира”, добави специалистът.

“За разлика от шампионата в Румъния, където има нужда от повече мотивация, нашите играчи тук не се нуждаят от такава”, коментира още Петреску.